croatia 4684365 1920

Ovaj je izlet vrlo atraktivan jer vas vodimo "u divljinu". Beli je s ostatkom otoka loše povezan te se dolaskom u Beli na neki način vraćamo u prošlost. Smješten na vrhu proplanka Beli će vas oduševiti mirnoćom kojom odiše.Beli

Preporučamo vam da posjetite eko centar  čija je vizija sklad čovjeka s prirodom, a misija čuvati raznolikost prirode. Cilj im je zaštita bjeloglavih supova kraj čijeg ćemo gnijezda na hridi koja se uzdiže visoko iznad mora proći i brodom. U eko centru imate jedinstvenu priliku vidjeti bjeloglave supove iz blizine u oporavilištu. Tu je također labirint izgrađen od 3.000 kamenova, a koji je uvećana preslika onog u katedrali iz. 13. st u Chartresu.

Za one koji nisu raspoloženi za šetnju Beli nudi prekrasnu šljunčanu plažu s kristalno čistim morem, a u blizini je nekoliko mjesta gdje se možete okrijepiti. Vožnja brodom do Beloga traje oko sat vremena, u Belom je predviđen boravak u trajanju 3 sata, a povratak je nešto dulji od jednog sata jer ćemo vam na Rtu Pelova dati priliku da promatrate podmorje.

 

Cijena: 220 kn (30 €)

Prijava za newsletter

Budite u toku s događanjima i popustima