Njemački | Hrvatski | Talijanski | Engleski (UK)

Dobrodošli na stranice turističke agencije “Suzy tours

“Suzy tours” - turistička agencija se nalazi na mjestu kojeg ne možete promašiti, tj. ispred kružnog toka samog ulaza u grad Krk, ispred agencije se nalaze dva velika parkirališta. Uz agenciju je i buffet “Suzy”, gdje se možete opustiti, dok mi rješavamo Vaše želje...

Pogledajte kako nas pronaći

Dobrodošli na naš zlatni otok! Otok Krk ne nosi bez razloga epitet zlatnog otoka. Jedno od najljepših i najpoznatijih ljetovališta na kvarneru, a i šire. Netaknuta priroda, čisto more, bogata kulturno povijesna baština i tradicija su razlog više za dolazak na naš i Vaš otok.

Turistička agencija Suzy-tours osim što se bavi posredovanjem pri rezervaciji privatnog smještaja, posredujemo i pomažemo vam kod iznajmljivanja: automobila, skutera, bicikla, kajaka, barki i glisera.

Svakog gosta dočekujemo osobno, pratimo ga na putu od agencije do smještaja, te mu u svakom slučaju uvijek stojimo na raspolaganju. Ako Vam treba savjet pri izboru naših jednodnevnih izleta, trebate preporuku za dobar restoran ili domaću konobu, tu smo i ako Vam je potrebna liječnička pomoć da Vas uputimo na pravu adresu.

U svakom slučaju smo uz Vas, za cijelo vrijeme Vašeg boravka na našem prekrasnom otoku Krku.

Potražite nas s punim povjerenjem!

Više o gradu Krku...

Foto galerija

Korisni linkovi

Traži

Datum dolaska:
Datum odlaska:

Vrijeme

Mostly Cloudy

0°C

Krk

Mostly Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 14.48 km/h

  • 03 Jan 2019

    Partly Cloudy 4°C -1°C

  • 04 Jan 2019

    Partly Cloudy 3°C -1°C