Njemački | Hrvatski | Talijanski | Engleski (UK)

Rt Glavine – posjetite posljednje stanište bjeloglavih supova
S plaže Risika počinje obilazak neopisivo lijepe obale do rta Glavine, uz upoznavanje nedirnutog podmorja ronjenjem i odmore u pješčanim uvalama. Na povratku obići ćemo plažu Potovošće, živopisni Vrbnik i vinariju Nada.
Rt Glavine posljednje je stanište iznimno rijetkih i zaštićenih bjeloglavih supova, kojima su dom slikovite litice i kameniti kanjoni na sjeverozapadnoj strani otoka Krka. Doista impresivan krajobraz u kojem ćete uživati!
Polazak u 10 sati, a povratak oko 15:30 sati svaki dan.
Cijena: 400 kn ( 55 €)
Puntarska draga – Krk zalazak sunca
Obiđite prekrasni otok Košljun i Puntarsku dragu, jednu od najljepših i najzaštićenijih uvala na Jadranu. Otočić Košljun glasovit je po franjevačkom samostanu, spomeniku nulte kategorije koji posjeduje bogatu zoološku zbirku i knjižnicu sa starim rukopisima.
Slijedi panoramski obilazak grada Punta i njegove poznate marine. Proći ćemo kraj mnoštva osamljenih pješčanih plaža okruženih borovom šumom, kupati se, roniti, razgledati podmorje pod maskama, te u suton stići do grada Krka, čiji će nam obilazak ukrasiti zalazak sunca.
Polazak u 16.30 sati, povratak u 20.30 svaki dan.
Cijena: 300 kn ( 40 € )
Zlatne stijene – kajakom do najljepših plaža na svijetu
Zlatne stijene - niz su šljunčanih plaža okruženih kristalno čistim morem. Do njih se može doći samo dugotrajnim pješačenjem kopnom ili morskim putem kajacima, i upravo su zbog toga simbol djevičanske, netaknute prirode u kojoj ćete uživati i okom i dušom. Zalazak sunca na najljepšim plažama na svijetu poseban je doživljaj koji ćete uvijek pamtiti i nositi u srcu, kao i obilazak hridi glasovitih po aromatičnom i ljekovitom bilju te razgledanje podmorja po maskom.
Polazak u 16.30 sati, povratak u 20.30 svaki dan.
Cijena: 300 kn ( 40 € )

www.kajaktim.net

Traži

Datum dolaska:
Datum odlaska:

Vrijeme

Mostly Cloudy

0°C

Krk

Mostly Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 14.48 km/h

  • 03 Jan 2019

    Partly Cloudy 4°C -1°C

  • 04 Jan 2019

    Partly Cloudy 3°C -1°C